KASHMIRTRÖJA I A-KLASSAD KASHMIRULL - PILLOWTALK


Med en Kashmirtröja från Pillowtalk kan du alltid vara säker på att få en kashmirtröja med endast A-klassade kashmirtrådar vilket säkerställer den exklusiva känslan, höga kvaliteten och en kashmirtröja som är gjord för regelbunden användning. Pillowtalk följer trenderna och presenterar en ny kashmirkollektion varje vår och höst. Utöver dessa har vi alltid ett sortiment av kashmirtröjor som utgör basen i en garderob. Vår målsättning är att det ska finnas en kashmirtröja för alla. Känslan att bära en Pillowtalk kashmirtröja

ska vara att du känner dig lyxig, bekväm, stilren och nöjd. Vi rubbar aldrig på kvaliteten i våra kashirtröjor. Våra leverantörer jobbar i mindre skala och har kontroll över allt från plockniing av ull till färdig produkt. En design på en kashmirtröja arbetar vi fram tillsammans med våra leverantörer. 

Hållbarhet

Kashmirtröjorna är tidlösa och är ett hållbart alternativ. Med rätt skötsel kan en kashmirtröja  hålla i många år framöver. Tänk på att förvara din kashmirtröja liggande i garderoben. Tvätta på 30 grader i ullprogram i tvättpåse. Plantorka.

Noppor är vanligt och uppkommer när garnets kortaste fibrer kryper ut på plaggets yta. De syns oftast på ställen som utsätts för friktion, exempelvis under armhålan. Nopporna på en kashmirtröja avlägsnas enkelt med en noppkam.

Förvara

Kashmirtröjor mår bäst när det förvaras hopvikt liggandes på hylla eller i låda.