Pressrum Pillowtalk

– ETT FÖRETAG MED VISIONEN ATT ERBJUDA TIDLÖS LYX.

Företaget startades i oktober 2013 av Filippa Johansson och Karin Ramberg.

Filippa Johansson förklarar bakgrunden :

”Vi var båda beredda att sluta långvariga trygga anställningar för att satsa på något som vi tror helhjärtat på och tycker är jättespännande att jobba med. Det finns utrymme på den svenska marknaden för e-handel med sängkläder i egyptisk bomull och plagg av kashmir av hög kvalitet i tidlös och avskalad design; dvs i korthet prisvärd lyx.”

I maj 2014 lanserade vi vår webbsida www.pillowtalk.se. Karin Ramberg berättar:

”Vi är övertygade att vi där kan erbjuda produkter som är hållbara, exklusiva och tidlösa, dvs sådana produkter som möter upp mot vår vision. Initialt har vi valt att satsa på sängkläder i egyptisk bomull och plagg av kashmir"

Pillowtalks sängkläder i egyptisk bomull är vävda i en hög trådtäthet (400 TC) vilket gör det till ett hållbart och mycket behagligt material. Vår filosofi bygger på en elegant, ren och avskalad design och vår första kollektion av sängkläder, pyjamas, nattskjorta och morgonrock lanseras i vitt och grått med möjlighet till bård och monogram.

Kashmirsplaggen är stickade i finsate kashmirgarn vilket gör plaggen hållbara och väldigt mjuka. Pillowtalks kollektion innehåller sjalar, ponchos, capes, tröjor, byxor, morgonrockar, herrtröjor,  herrhalsdukar, plädar, barnfiltar och mössor. Tidlösa plagg som kan utgöra basplagg i en garderob under många år.

Ytterligare information om oss och våra produkter återfinns på http://www.pillowtalk.se/. Se även våra sociala medier:

Instagram

Facebook

Linkedin

Vi svarar gärna på frågor och/eller bidrar med bildmaterial.

KONTAKTDETALJER

Karin Ramberg: karin.ramberg@pillowtalk.se, 042-236999

Filippa Johansson: filippa.johansson@pillowtalk.se 042-236999